Meer over Echografiepraktijk BabyImage

Echografiepraktijk BabyImage

Echografiepraktijk BabyImage is in 1998 begonnen met het aanbieden van echo's voor de particuliere markt, de zogenaamde Pretecho's. Hiermee is Echografiepraktijk BabyImage een van de oudste echografiepraktijken van Nederland. Sinds 2006, met de landelijke invoering van de 20 weken echo werden de medische echo’s gemaakt binnen echocentrum Rivierenland, waarvan Xandra Korting deel uitmaakte. In 2014 heeft echografiepraktijk BabyImage deze vergunning op eigen praktijknaam. Dit alles in een professionele omgeving ingericht met de meest high tech echo-appartuur en een gastvrije ontvangst en houding vanaf het eerste contact.

Jarenlange ervaring met aanstaande ouders gaf ons een goed beeld wat prettig is tijdens een echobezoek. Zo ontstond een concept dat uniek te noemen is in Nederland. Maar het belangrijkste is de aandacht en tijd die voor het echoconsult gepland staat. Hierdoor voelen aanstaande ouders zich niet opgejaagd en mogen er ook persoonlijke zaken aan de orde komen.

Wij blijven nieuwe ontwikkelingen in binnen en buitenland op echogebied op de voet volgen. Zo kun je bij ons terecht voor 4D en HDlive 4D scans. Door deze revolutionaire technologie wordt het 3D beeld van je baby continue bijgewerkt, zodat een live bewegende weergave van je baby getoond en vastgelegd kan worden. Deze zogenaamde HDlive 4D techniek geeft verbazingwekkend realistische beelden. De jarenlange ervaring en de vele bijscholingen die gevolgd worden zorgen voor een adequate inhoudelijke kennis. Steeds meer aanstaande ouders ontdekken de rustige omgeving en de persoonlijke aandacht. 

Ons team staat klaar voor al uw vragen, zorgen en wensen.

Contact

Foto's